Suport telefon auto cu incarcare wireless, smart sensor, fast charge

31,00 RON

Comenzi prin telefon:
0734771132, 0722798081

Solicită alte informaţii:

... se încarcă stocurile

Cumpără!

sau
pune comandă rapidă

Descriere produs: Suport telefon auto cu incarcare wireless, smart sensor, fast charge

INCARCAREA SMARTPHONE-ULUI ATUNCI CAND CALATORESTI CU MASINA E MULT MAI SIMPLA DATORITA ACESTUI SUPORT CU INCARCATOR WIRELESS.

ACESTA ESTE SINGURUL SUPORT AUTO DE TELEFON CARE DISPUNDE DE SUPORT GPS, LUCRU CE VA FACILITEAZA LOCALIZAREA MASINII FOARTE USOR IN CAZUL IN CARE AVETI DIFICULTATI IN A O GASI INTR-O IMPREJURARE ANUME.

SUPORTUL SE MONTEAZA PE GRILA DE VENTILATIE A MASINII. TREBUIE DOAR SA PLASEZI SMARTPHONE-UL TAU PE DOCK SI INCARCAREA VA INCEPE AUTOMAT.

INCARCATORUL ESTE COMPATIBIL CU DISPOZITIVELE CARE DISPUN DE FUNCTIE DE INCARCARE WIRELESS.

CLEMELE LATERALE AU DIMENSIUNE REGLABILA, INSA, DATORITA SENZORULUI IR, IN MOMENTUL IN CARE APROPIATI DISPOZITIVUL DE INCARCATOR, ACESTA STRANGE AUTOMAT BRATELE DE FIXARE.

PENTRU FUNCTIONARE, TREBUIE SA CONECTEZI DISPOZITIVUL LA UN INCARCATOR DE MASINA, PRIN CABLU USB.

SUPORTUL ESTE UN ACCESORIU PRACTIC, PERFECT PENTRU A-TI INCARCA SMARTPHONE-UL IN MASINA.

COMPATIBIL CU TOATE TELEFOANELE CE AU WIRELESS

Specificaţii tehnice: Suport telefon auto cu incarcare wireless, smart sensor, fast charge

Cele mai recente produse din categoria " Tatici si mamici "

Toate preţurile conţin TVA. Fotografia afişată are caracter orientativ şi poate conţine accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard. Specificaţiile tehnice sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către producători sau distribuitorii autorizaţi. Ele pot fi modificate fără inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligaţie contractuală. Toate promoţiile prezente pe acest site sunt valabile în limita stocului disponibil. Echipa noastră face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România. Toate mărcile aparţin deţinătorilor legali.