- Livrare produse


Dupa trimiterea unei comenzi din "cosul de cumparaturi", in cel mai scurt timp veti fi contactat de unul dintre operatorii JucariiDiverse.ro care va stabili cu dumneavoastra toate detaliile legate de livrare.

Livrarea pieselor aflate in stoc, se va face intr-un maxim de 48 de ore de la confirmarea comenzii.

Pentru clientii nostri am pus la punct o retea de transport care reduce la minimum timpul in care produsele comandate va vor fi livrate. Pentru livrarea produselor comandate oriunde in tara,in  functie de valoarea comenzii si de modalitatea de plata pe care ati ales-o, la valoarea produselor comandate se adauga si valoarea calculata de curier a transportului, iar daca exista o taxa suplimentara de depasire a greutatii se va comunica totul la confirmarea comenzii.

1. In Bucuresti:

Taxa de livrare este de 20 lei, Fan Courier
 

2. In tara:

Taxa de livrare este de 30 lei, Fan Courier

Va rugam insistent ca la primirea coletului sa receptionati cu atentie produsele primite ! Eventualele sesizari legate de lipsa unor repere sau de avarierea lor pe durata transportului trebuie reclamate agentului de la firma de curierat chiar la primirea coletului. Este obligatorie incheierea unui proces verbal de constatare cu reprezentantul firmei de curierat ! Sesizarile ulterioare vor fi extrem de greu de solutionat, deoarece fara acest process verbal firma de curierat nu va mai putea fi trasa la raspundere !

 

In cazul in care, in urma unei comenzi ferme, clientul refuza preluarea coletului de la curier, acesta ( n.n. clientul ) are obligatia sa achite costurile de expeditie, atat tur, cat si retur.

 

- Retur produse


Dreptul de retragere se face conform OUG 34/2014 art. 9/1 in termen de 14 zile.
Dreptul de retragere se face conform OUG 34/2014 art. 9/1 in termen de 14 zile - conditiile si modalitatile de exercitare a dreptului de retragere, pentru cazurile prevazute in prezenta ordonanta, sub forma clauzei urmatoare: "consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere".

Inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul informeaza profesionistul (vanzatorul) cu privire la decizia sa de retragere din contract, in scris la adresa de e-mail: office@jucariidiverse.ro

  •          Conform legislatiei in vigoare, dreptul de retragere este aplicabil doar clientilor persoane fizice.
  •          Dreptul de retragere in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa se prezinte in aceeasi stare in care a fost livrat,cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la primirea returului.

In cazul comenzilor care au beneficiat de livrare gratuita si ulterior sunt returnate partial sau total, din diverse motive neimputabile vanzatorului, taxa de livrare acordata initial cu titlu gratuit, este suportata de client.

Returul se va face prin acelasi modalitate ca la expediere, curierat la adresa: Str. Iernii, nr. 8, Bragadiru, Ilfov. Produsele returnate trebuie ambalate corespunzator pentru a fi protejate la transport si pentru a proteja ambalajul original al acestora.

Nu se accepta la retur:

  •          Produsele  fara etichetele si inscriptionarile specifice
  •          Produsele lipsite de accesoriile si componentele originale

Newsletter

Înscrie-ţi email-ul tău la newsletterul nostru

Promoţii

toate promoţiile